miércoles, 7 de mayo de 2014

PROJECTES HUMANITARIS 2014

PROJECTES HUMANITARIS

Avui a la nostra escola hem estat de celebració. Els nostres alumnes de 2n de Batxillerat han exposat els seus Projectes Humanitaris davant d’un tribunal molt exigent: tutores, Cap de Batxillerat, professores de Religió, Direcció de l’escola i la resta de companys. Sota el punt de vista doctrinal de la nostra escola:

" Si Jesús va fer tot això per la humanitat,
si Nazària va fer tot això per la humanitat,
què puc fer jo per la humanitat?",

han estat capaços d’elaborar un marc teòric en la creació de la seva ONG i, també, han col·laborat en un total de nou entitats socials.
La feina dels nostres alumnes en aquestes institucions ha estat molt ben valorada i fins i tot hem rebut trucades de felicitació. A totes elles els hi estem molt agraïts.

Un any més hem gaudit escoltant les vivències dels components dels grups que conformaven les diferents ONG’s i, de com han aconseguit posar en pràctica els valors que aquests projectes tenen per objectiu promoure: solidaritat, justícia, responsabilitat, gratificació, acompanyament,.. ; entre d’altres.

GRÀCIES ALUMNES DE 2n BATXILLERAT!!!

Des de l’escola us animem a seguir aquest camí ja iniciat d’ajuda a l’altre, fent propi el lema de la nostra fundadora: “BAIXAR SEMPRE AL CARRER, amb els més dèbils, amb els més vulnerables”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario