miércoles, 30 de enero de 2013

PREGÀRIA JOVE


 PREGÀRIA JOVE

Els alumnes de segon de batxillerat van participar en la  PREGÀRIA JOVE en la SETMANA DE LA UNITAT DELS CRISTIANS que va tenir lloc DIJOUS 24 de GENER a les 20:00 a l’església de SANTA ANNA, un marc incomparable per acollir una pregària que va sorprendre i emocionar els nostres adolescents.

A continuació podem veure unes quantes valoracions i fotografies dels nostres alumnes participant en la pregària:

 La celebració em va sorprendre molt. Hi havia un ambient molt càlid i molt proper, el qual va fer que fos molt agradable. La gent que hi va assistir estava molt entregada envers aquesta celebració i tothom va participar-hi. Vam poder observar com la gent s'agrupa per celebrar i deixa al marge les seves diferències religioses; és aquí on podem apreciar que encara que som diferents, si volem podem conviure tots plegats. El que destacaria de la celebració seria els càntics, que van ser molt bonics i el moment en que tots vam encendre les espelmes i vam pregar. Una experiència molt bonica, i més als temps que estem vivint.
            
                                                                                                             Luis Giménez, 2n  Bachillerat B

Una bonita experiencia. No sólo quedas sorprendido por la reunión de personas tan diferentes, sino también por la capacidad que muestran de expresar un sentimiento en forma de oración, música y silencio.
 
                                                                                                                     Eva Amor, 2n Bachillerat A

Fue una experiencia muy bonita, ver a gente de diferentes religiones unida, hablando, celebrando... Es realmente precioso. Te das cuenta que tenemos que ser capaces de aislar las diferencias que nos separan los unos de los otros y unirnos por un bien común, unirnos para ser felices y vivir en paz. Porque para ser feliz debes respetar a todo el mundo, aunque no siempre compartas su opinión. La ceremonia fue un ejemplo de fe y de lucha. Todos pusimos nuestra velita en el altar  y deseamos, en lo más hondo de nuestro ser: “Padre, ayúdanos a cumplir aquello que deseamos y perdona todos nuestros errores.”
 
                                                                                                                 Ruth López, 2n Bachillerat  A

 Ver a más de siete sacerdotes juntos no sólo impacta, también te hace reflexionar sobre la causa de su unión. Unión por un mismo motivo, por una misma creencia... Compartamos o no con ellos ese sentimiento, todos hemos sentido admiración por esa forma de hablar y de sentir, tan convencidos de su cercanía con su creador y tan firmes en su postura, tan fieles a sí mismos.

                                                                                                               Neus Sanfeliu, 2n Batxillerat A










No hay comentarios:

Publicar un comentario