martes, 11 de diciembre de 2012

Gran recapte d' aliments



       
      Aquest any la nostra escola ha tornat a participar en la recollida d'aliments que organitza la Fundació Banc dels Aliments a Barcelona. 
       En aquests moments la quantitat d'aliments comptabilitzats supera els 1.700.000 quilos, una xifra molt elevada que demostra que la ciutadania és capaç de respondre en moments de màxima dificultat. 

       Han estat prop de 12.000 voluntaris/àries els que s'han movilitzat arreu del territori per fer realitat la recollida d'aliments i des de l'escola volem agraïr la participació de tots ells i en especial dels nostres alumnes que han estat partíceps d'una experiència molt  enriquidora.

       A sota podeu llegir algunes de les seves opinions:

- Abans de participar en el programa tenia una opinió sobre les persones i la seva solidaritat, que puc assegurar que ha canviat des d'aleshores, ja que vaig poder observar l'enorme cor que demostraren tenir famílies que assistiren al supermercat únicament per comprar aliments per cuidar aquells que necessiten que algú vetlli per ells, i amb aquesta intenció ompliren dues, tres i fins a cinc bosses de menjar. Aquesta experiència és única, estic molt satisfeta d'haver-la viscut i ho recomano a tothom.
                                                                                        Neus Santfeliu ( 2n de Batxillerat A )

- Col·laborar amb el banc dels aliments ha estat una experiència molt gratificant. Allò que més em va sorprendre va ser el recull de sentiments i emocions  que eren presents entre els voluntaris i les persones que rebien ajut d'aquestes organitzacions i ens van donar les gràcies per la nostra feina, paraules molt motivadores que ens faran tornar l'any que ve sense cap dubte.
                                                                                                    Eva Amor ( 2n Batxillerat A )

- Realmente ha sido una fabulosísima experiencia, te ayuda totalmente a recuperar la esperanza en la humanidad y a recordar que en la balanza siempre pesará más lo bueno que lo malo. Sin duda alguna lo recomiendo y lo repetiría con los ojos cerrados. Ayudar te ayuda a crecer como persona.
                                                                                                 Ruth López ( 2n Batxillerat A )

- La verdad es que nunca había vivido una experiencia como esta, me sentí satisfecha y pude llegar a comprender el corazón tan grande que tiene la gente a pesar de lo mal que va la economía en estos momentos. Volvería a repetir esta experiencia sin dudarlo.
                                                                                              Mireia Medina ( 2n Batxillerat A )


No hay comentarios:

Publicar un comentario